Amanunte despre relatia dintre Antonia si Vincenzo

loading...

Antonia şi Vincenzo Castellano ar fi putut pune capăt războiului în ceea ce priveşte stabilirea domiciliului fetiţei lor în vârstă de 4 ani, pe care şi-o dispută în instanţă, înainte ca magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 să decidă trimiterea dosarului la instanţele din Italia.

Mai mult, frumuşica artistă s-ar fi putut bucura de prezenţa micuţei chiar la domiciliul ei din România, dacă ar fi acceptat varianta propusă de tabăra soţului său, care-şi doreşte ca Maya să facă treptat trecerea dintr-o casă în alta.

Mai precis, Vincenzo s-a arătat dispus să-şi trimită copila la Bucureşti, pentru a locui o vreme şi cu mama sa, însă doar însoţită de bunica paternă, cea care, de altfel, se şi ocupă de creşterea ei, în Italia. Artista a strâmbat însă din nas, refuzând oferta.

“Nu a dorit acest lucru şi nu s-a ferit chiar să recunoască faptul că nu o suportă pe soacra sa. A uitat probabil că ea îi spăla hainele şi îi făcea mâncare atunci când locuia în Italia”, a mărturisit pentru Libertatea o persoană apropiată celor doi soţi.

loading...
Romania International