Cum sa iei masura pentru inelul de logodna fara ca ea sa stie ?

loading...

Daca te-ai hotarat sa o ceri de sotie cu siguranta este o femeie deosebita si vei vrea sa-i cumperi cel mai frumos inel de logodna .De asemenea, cu siguranta vei vrea ca momentul in care o vei cere de sotie sa fie unul cu totul si cu totul special, si ca toate aspectele sa fie foarte bine puse la punct.

Toti barbatii au aceasta dilema atunci cand vine vorba despre alegerea acestor inele de logodna,si anume cum stiu care este marimea potrivita.Noi va vom invata cum ii puteti lua masura viitoarei voastre logodnice fara ca ea sa stie acest lucru.

Metoda I

„Imprumuta” un inel pe care iubita ta il poarta pe inelar si du-te cu el la magazinul de unde ii vei achiziona inelul de logodna

Metoda II

Daca stii ca nu ii poti lua inelul de acasa pentru ca isi va da seama, atunci incearca cand ea are alte activitati sa ii iei inelul si sa ii desenezi forma pe o foarte de hartie cu un creion. Ia cu tine acea foaie si cu siguranta cei de la magazinul de bijuterii isi vor da seama ce marime este.

Metoda III

Incearca sa ii ceri ajutorul unei prietene apropiate .Aceasta va afla mai multe detalii si cu siguranta nu ii va dezvlaui marea surpriza pe care o pui la cale.

Indiferent ce metoda ai alege, trebuie sa fii foarte atent atunci cand ii vei achizitiona inelul de logodna ,nu numai la marimea acestuia ci si la designul lui. De asemenea poti opta pentru un inel cu diamante cu care cu siguranta nu vei da gres niciodata. Doar stim cu totii, diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor.

loading...
Romania International